Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €

Verkkokaupan käyttöehdot

Verkkokaupassa on samat käyttöehdot kuin Grop-On solutions Oy :n sivustolla (domainit grop.fi & gropon.eu), lukuunottamatta maksuvälittäjien palveluita.

Linkki sivuston käyttöehtoihin (klikkaa)

Maksuvälittäjien Checkout.fi ja PayPal palveluiden käyttöehdot löytyy näiden omilta sivuilta, joihin pääsee seuraavilla linkeillä:

 

Maksuvälittäjät määrittävät itse heidän palveluiden käyttöehdot, emme voi ottaa kantaa heidän turvallisuuspolitiikkaan ja asiakkaiden yksityisyydensuojaukseen.

Olemme kuitenkin katsoneet kyseiset maksuvälittäjät luotettaviksi toimijoiksi ja lähtökohtaisesti emme usko, että nämä luovuttavat asiakkaiden tietoja ilman asiakkaan suostumusta.

Mikäli asiakas on rikkonut maksuvälittäjien ehtoja, kyseiset toimijat saattavat joutua luovuttamaan tietoja viranomaiskäyttöön.

 

Grop-On solutions Oy ei luovuta sivuston käyttäjien tietoja kolmansille osapuolille ilman käyttättäjän nimenomaista suostumusta. 

Esimerkkinä tilanne, jolloin asiakas voi pyytää tästä kerätyt tiedot luovutettavaksi kolmannelle osapuolelle voi olla yritysten välinen yhteistyö.

Kerätyt tiedot on kerätty asiakkaan antamana rekisteröitymis vaiheessa ja tilauksia tehdessä (tiedot on välttämättömiä kaupanteossa).