Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €

GROP-ON® TIMERBOX - Releet

GROP-ON timerboxissa on 4 x 40A tehorelettä,
joilla voi ohjata mm. valaisimia, pumppuja ja ilmastointia

timerbox-relay.png

Ohjauslaitteen operatiivinen toiminta on täysin riippuvainen releiden luotettavuudesta, tämän vuoksi Timerbox on varustettu laadukkailla tehoreleillä.

Tehorele on puolijohderele, jossa ei ole liikkuvia osia ja sen elinikä on huomattavasti pidempi kuin mekaanisen releen.

Nimellisesti rele kestää 40A 480VAC, käytännössä tavallista pistorasiaa voi kuormittaa 16A virralla (230V) ja kotitalouden pistorasiat on 10A tai 16A sulakkeen takana (mahdollisesti myös vikavirralla suojattu).

Kasvit vaativat tietyn valorytmin/vuorokausirytmin ja keinoviljelyssä rytmiä säädetään ajastamalla valaistusta.

Kasvituotannossa käytetyt valaisimet kuluttavat yleensä ~1-4A (250-1000W), koska valaisimien virtalähteet kuluttavat myös loisvirtaa - on suositeltavaa käyttää 7-10 kertaa isommalle virralle tarkoitettua relettä, jotta se varmasti kestää valaisimen kuormituksen.

 

Rele on mitoitettu kestämään noin 1200W kasvihuonevalaisimien kuorman

Suosituksena useamman valaisimen järjestelmässä ajastamaan valaisimet päälle/kiinni esimerkiksi minuutin aikaerolla, jolloin sähköverkkoa kuormitetaan niin vähän kuin mahdollista. Kasvuolosuhteisiin tällä ei ole mitään merkitystä, kyseisellä toimenpiteellä suojataan sähkölaitteita pidentäen niiden elinikää.

Kaikki pistorasiat yhteenlaskettuna niihin voi kytkeä edellä mainittuja valaisimia yhteensä 3680W.

Lämmityslaitteiden sähkökuorma ei rasita releitä niin paljoa kuin valaisimet, joten pistorasiaan voi huoletta kytkeä tavanomaisimpia lämmittimiä.

Mikäli aiot ohjata sähkölaitetta, jonka virrankulutus on huomattavasti enemmän kuin 1500W, ota yhteyttä asiakaspalveluun (haluamme tietää mistä sähkölaitteesta on kyse, varmistamme - onko turvallista ohjata sitä timerboxilla).

Mikäli suunnittelet kokoonpanoa, jossa virrankulutus on yli annettujen tietojen tai tarvitset antureita, joita ei löydy verkkokaupasta - ota yhteyttä asiakaspalveluun, sinulle voidaan tehdä tilauksesta tarpeisiisi sopiva kokoonpano timerboxista.