Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €

GROP-ON® timerbox

Laitteen käyttöliittymä, jossa laitteen toiminta ohjelmoidaan - toimii verkkoselaimessa tietokoneella, puhelimella sekä tabletilla.

Laite sisältää valmiita esiasetuksia, joita käyttäjä voi käyttää heti sellaisenaan. Käyttäjä voi myös itse ohjelmoida laitteen toiminnot.

GROP-ON timerboxissa on otettu huomioon keinoviljelyssä käytettävien ajastettujen valaisimien ja muiden sähkölaitteiden suuri virrankulutus.

Pistorasioita voi ohjelmoida yksillöllisesti päälle/kiinni perustuen aikaan tai sensori-arvoon.

Pistorasioiden luotettava ohjaus on toteutettu tehoreleillä, jotka kestää valaisimien suurta virrankulutusta ja kytkeytyvät äänettömästi.

TIMERBOXissa on 2 lämpötila-anturia ja 1 hybiridianturi lämpötilan ja kosteuden mittaamiseen.

Vedenpitävää lämpötila-anturi

timerbox-temperature-sensors.png

Hybridianturi, Lämpötila- ja kosteusanturi

timerbox-hybrid-sensor.png

 

Pöly- ja vesitiiviit antureiden liittimet.

GROP-ON timerbox sisältää WLAN ja Ethernet (RJ45) moduulit, joiden avulla se yhdistetään reitittimeen.

 

Liitäntäjohto on kolmilankainen, kumista valmistetussa ulkoeristeessä, jonka langan halkaisija on arvoltaan 2,5mm2. Johto koostuu Uni-Schuko (CEE 7/7 (E/F)) liittimestä, jonka suojausluokka on IP44, sekä H05RR-F 3x2,5mm2 kaapelista. Johdon rakenne mahdollistaa niiden pitkäaikaisen kuormituksen sähköllä, jonka virta on arvoltaan 16A. Johdot ovat tarkoitettu niiden sähkölaitteiden kytkemiseen, joiden ominaisuutena on korkea teho.

Laitteeseen on mahdollista saada lisää antureita.

Pistorasioita ohjataan tehoreleillä, lisätietoa täällä: https://www.grop.fi/timerbox-releet

Tehorele on suurien virtojen ohjaamiseen suunniteltu puolijohderele, jossa ei ole liikkuvia osia ja sen elinikä on huomattavasti pidempi kuin mekaanisen releen.

 

GROP-ON timerboxin pH ja EC anturimoduulit on tilaustuotteita, mikäli olet kiinnostunut näistä - jätä viestiä palautelomakkeen kautta ( linkki: http://grop.fi/fi/contact )

timerbox